perjantai 7. marraskuuta 2014

Varkauden Kuvataideyhdistyksen 65-vuotisjuhlanäyttelytTaiteen monet kasvot


Varkauden Kuvataideyhdistyksen näyttelyt nimeltään Taiteen monet kasvot pidetään Varkauden Kaupunginkirjastolla ja Taidekeskus Väinölässä 6.11-28.11.
 
Taiteen tekemisen monet ulottuvuudet esiintyvät näyttelyissä sillä Kuvataideyhdistykseen kuuluu sekä ammattitaitelijoita että harrastelijoita. Juhlavuoden kunniaksi näyttelyt järjestetään kahdessa paikassa yhtäaikaa eli kirjastolla ja Taidekeskus Väinölässä. Kirjastotilassa on pääasiassa eri tekniikoilla tehtyjä maalauksia ja Taidekeskus Väinölässä on esillä veistoksia, grafiikkaa ja maalauksia. Näyttelyuden juryttäjänä toimi kuvataiteilija Marko Viljakka. Teoksia on esillä yhteensä 131 kpl 31:ltä tekijältä.

Juhlavuoden kunniaksi yhdistys valitsee kunniajäsenen joka on Eero Hyvärinen. Kunniajäsenyys myönnetään näyttelyn avajaisissa.

Jäseniä pienellä,mutta aktiivisella yhdistyksellämme on reipas 50. Pyrimme koulutuksen ja kurssien avulla syventämään kuvataiteen ja ihmisen elämän ymmärtämistä. Yhdistyksemme pääpaikkana olemme saaneet pitää Taidekeskus Väinölää jonka tiloissa olemme saaneet pitää kokouksia, koulutusta sekä Monta Polkua- iltoja, joissa yhdistyksen jäsenet ovat kertoneet omasta polustaan taiteen saralla.

Terveisin Kati Paananen/näyttelyn vastaavaEi kommentteja:

Lähetä kommentti